Politica de confidentialitate

POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru Ward Ashby Studio si Ferma Olga, confidentialitatea datelor dumneavoastra este de importanta majora. De aceea, ne angajam sa respectam si sa protejam confidentialitatea, luand toate masurile necesare. Prezenta politica descrie ce informatii cu caracter personal colectam de la dumneavoastra si modul in care le procesam, cand accesati site-ul nostru ACTIV IN CARIERA  – GOODSTART sau in general.

Acest website nu posteaza oferte de joburi si nu colecteaza date personale in scopul recrutarii.

OPERATOR DE DATE

Prin vizitarea acestui site, puteti oferi date relationate cu identificarea unei persoane sau cu o persoana identificabila.

Operatorii acestor date, Ward Ashby Studio si Ferma Olga, pot fi contactati via email la urmatoare adresa de email: office@goodstory.ro

INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PUTEM COLECTA DE LA DUMNEAVOASTRA

Date furnizate voluntar de vizitatori

 • Completarea voluntara, explicita si optionala a datelor personale vor fi incadrate in pagina noastra dupa urmatorul model in functie de sectiunile pe care le veti accesa:
 • In aria destinata sectiunii „Acasa”  special conceputa atunci cand va fi accesata de catre elevii care fac parte din grupul tinta din cadrul proiectului  “Activ in cariera – GOODSTART”, cod SMIS 132664, si nu numai lor, prin accesarea tabul “Inscrie-te Aici”, ne veti da acces la urmatoarele informatii: Nume si prenume, adresa de email, telefon, orasul in care locuiti, liceul si specializarea pe care o urmati, toate aceste informatii ne sunt necesare pentru a putea raspunde mesajelor dumneavoastra
 • In aria destinata sectiunii „Pentru Companii” special conceputa pentru viitori nostri parteneri de business, a celor care ne vor insoti in proiectul “Activ in cariera – GOODSTART”, cod SMIS 132664, , dar si celor care din curiozitate ne vor accesa site-ul. Accesand tabul „Aplica aici” ne veti da acces la urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa de email, telefon, oras, numele companiei si domeniu de activitate, toate aceste informatii ne sunt necesare pentru a putea intra in legatura cu dumeavoastra.

Colectare Automata a datelor

Adresa IP a calculatorului Dvs este conectata automat atunci cand vizitati website-ul nostru. Adresa IP este un numar alocat computerului Dvs atunci cand accesati Internetul si permite comunicarea cu alte computere si servere. Adresele sunt inregistrate din motive de Securitate IT si sunt folosite in forma consolidata pentru realizarea unor analize de performanta a site-ului nostru.

 • Contact direct

In cazul in care contactati direct unul dintre consultantii nostri prin intermediul datelor de contact disponibile pe site, dezvaluind astfel datele dumneavoastra personale, va vom cere consimtamantul via email imediat dupa ce ne-ati contactat. Scopul acestei procesari este de a putea raspunde solicitarii dumneavoastra de a fi contactat.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Persoanele vizate sunt indreptatite oricand sa obtina informatii referitoare la datele personale pe care le detinem despre ei si sa fie informati despre continut si sursa datelor, sa verifice acuratetea, sa corecteze datele, sa le completeze sau sa le modifice, sa ceara portabilitatea datelor. De asemenea se poate cere oricand stergerea, blocarea sau se poate obiecta, pe baze legale, la procesarea acestor date.

In masura in care procesarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal se bazează pe consimtamant, aveți, de asemenea, dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamatului nu va afecta legalitatea nici unei procesari realizate pe baza consimtamantului acordat inaintea primirii retragerii respective. De asemenea, puteti formula plangeri referitoare la procesarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal la autoritatea locala de protectie a datelor.

Toate cererile trebuie sa fie adresate catre: office@goodstroy.ro

CUM SUNT UTILIZATE INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

 • Va folosim informatiile cu caracter personal pentru a va trimite informatii legate despre activitatile noastre curente direct prin e-mail:
  • elevilor care fac parte din grupul tinta din cadrul proiectului Activ in cariera – GOODSTART”, cod SMIS 132664
  • companiilor care vor fi parteneri de practica in cadrul proiectului Activ in cariera – GOODSTART

atunci cand alegeti aceasta optiune prin formularul de contact, folosind ca baza legala consimtamantul.

 • Puteti renunța oricand sa mai primiti comunicari de marketing viitoare prin retragerea consimtamantului.
 • Folosim datele dumneavoastra personale in cazul in care ne-ati contactat direct. In acest caz va puteti retrage consimtamantul contactand-ne pe adresa de email office@goodstory.ro si furnizand urmatoarele informatii: numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon.

FURNIZAREA INFORMATIILOR CATRE TERTI

Pentru a facilita utilizarea eficienta a informatiilor dumneavoastra si pentru a va furniza continut si/sau resurse, va divulgam informatiile catre terti doar in urmatoarele situatii:

 • Catre furnizori: in mod periodic, putem implica sau angaja alte societati si persoane fizice pentru gazduirea sau mentenanta site-ului, pentru distribuirea mesajelor noastre cu privire la activitatea noastra. Acesti furnizori vor avea acces numai la informatiile dumneavoastra cu caracter personal necesare pentru a-si indeplini functiile. Ne asiguram ca acesti destinatari vor respecta obligatii contractuale de confidentialitate.
 • Catre autoritatile competente daca stabilim, la libera noastra alegere sa o facem.

TRANSFERUL DATELOR IN AFARA UNIUNII EUROPENE

Ward Asbhy Studio si Ferma Olga folosesc MailChimp pentru direct emailing. In cazul in care consimtiti sa primiti materiale informative datele dumneavoastra vor fi procesate de catre MailChimp, cu sediul in Atlanta, Georgia. MailChimp este certificat ca parte a PrivacyShield, adica a acordului de confidentialitate intre US si EU, conform Regulamentului 679/2016.. Politica MailChimp de confidentialitate va este disponibila in momentul in care consimtiti sa primiti materiale de informare.

SECURITATEA DATELOR

SC WARD ASHBY STUDIO SRL SI FERMA OLGA SRL au implementate masuri si politici de Securitate rezonabile pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, acesului neautorizat, modificarii sau distrugerii acestora. Accesul la datele Dvs. este limitat doar persoanelor care au nevoie sa le cunoasca si care trebuie sa respecte confidentialitatea acestora.

Deasemenea facem eforturi rezonabile sa pastram informatiile cu caracter personal doar atata timp cat este necesar conformarii cererii din partea unei persoane sau pana cand persoana respectiva solicita stergerea lor.

CONTACT

Întrebarile, observatiile si cererile referitoare la prezenta Politica de Securitate a datelor sunt binevenite si trebuie adresate catre office@goodstory.ro

Va multumim,

Echipa Ward Ashby Studio SRL si Ferma Olga SRL