Ajutorul de bucatar

Astazi va oferim mai multe informatii despre competentele personale necesare unui ajutor de bucatar. Cititi mai jos detalii despre fiecare:

  • Responsabilitate: este o competenta importanta deoarece lucreaza cu alimente si intr-un mediu in care este foarte importanta igiena si respectarea conditiilor sanitare
  • Capacitate de comunicare: un ajutor de bucatar trebuie sa comunice foarte bine cu bucatarul si celelalte persoane din bucatarie, sa inteleaga ce i se transmite si sa poata comunica efficient la randul sau
  • Atentie la detalii: ajutorul de bucatar trebuie sa respecte cantitatile din retetare si sa fie foarte atent la modul de preparare al felurilor de mancare
  • Multitasking: trebuie sa aiba capacitatea de a face mai multe treburi in acelasi timp
  • Flexibilitate: trebuie sa aiba capacitatea de a se adapta mediului de lucru in functie de cerintele din restaurant: uneori pot fi multe comenzi iar in alte zile mai putine comenzi
  • Rapiditate si rezistenta la stress: munca in acest domeniu necesita de foarte multe ori rapiditate si este contra timp pentru a putea termina toate comenzile clientilro din restaurant


Leave a Reply

4 × 5 =