- 11 October 2021
- Posted by: admin
- Category: Noutati
No Comments
Bucatarul este persoana care prepara mancare in restaurante, cafenele, statiuni de odihna, hoteluri, cantine, in vagoanele restaurante din trenuri, in cluburi, la receptii, banchete sau in alte locuri.
- Comunicarea la locul de munca: aceasta este o meserie care presupune multa comunicare, atat cu membrii echipei cat si cu clientii in anumite situatii;
- Lucrul in echipa: Bucatarul lucreaza atat cu ajutorii de bucatari, cat si cu chelnerii si bucatarul sef. Este important sa colaboreze bine cu tot personalul din unitate;
- Dezvoltarea personala si capacitatea de a primi in mod constructiv feedback: in aceasta meserie parerile clientilor pot fi subiective, de aceea este important pentru un bucatar sa inteleaga ce sugestii de imbuntatatire primeste si sa fie deschis catre evolutie si auto imbunatatire;
- Asigurarea conditiilor igienico-sanitare: acesta este un element critic in aceasta meserie
- Creativitate si pasiune pentru arta culinara: gatitul presupune creativitate in mixul de ingrediente si gusturi, astfel incat din amestecul lor sa rezulte feluri noi inedite.