Bucatarul

Bucatarul este persoana care prepara mancare in restaurante, cafenele, statiuni de odihna, hoteluri, cantine, in vagoanele restaurante din trenuri, in cluburi, la receptii, banchete sau in alte locuri.

  • Comunicarea la locul de munca: aceasta este o meserie care presupune multa comunicare, atat cu membrii echipei cat si cu clientii in anumite situatii;
  • Lucrul in echipa: Bucatarul lucreaza atat cu ajutorii de bucatari, cat si cu chelnerii si bucatarul sef. Este important sa colaboreze bine cu tot personalul din unitate;
  • Dezvoltarea personala si capacitatea de a primi in mod constructiv feedback: in aceasta meserie parerile clientilor pot fi subiective, de aceea este important pentru un bucatar sa inteleaga ce sugestii de imbuntatatire primeste si sa fie deschis catre evolutie si auto imbunatatire;
  • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare: acesta este un element critic in aceasta meserie
  • Creativitate si pasiune pentru arta culinara: gatitul presupune creativitate in mixul de ingrediente si gusturi, astfel incat din amestecul lor sa rezulte feluri noi inedite.



Leave a Reply

18 − 11 =