Unde îți cauți un loc de muncă? Platforme online dedicate

Chiar dacă rețelele de socializare au fost primele la îndemână pentru a îți căuta un loc de muncă, o structură mai compactă și organizată a locurilor de muncă o vei găsi pe site-urile de recrutare, platforme dedicate exclusive anunțurilor de angajare. Hai să vedem care sunt principalele site-uri unde îți poți face un CV și apoi să aplici pentru primul tău job.

www.ejobs.ro

www.bestjobs.ro

www.myjob.ro

www.findjob.ro

www.locuridemunca.ro

www.jobsinro.ro

www.hipo.ro

www.romjob.ro

În ultimii an au apărut și site-uri de recrutare care s-au axat pe un anumit domeniu. De exemplu www.jobinmarketing.ro, după cum sugerează și numele, oferă locuri de muncă în marketing sau în domenii conexe precum: vânzări, branding, advertising, relații publice, design sau media. Fiind un portal care oferă companiilor posibilitatea publicării de anunțuri gratuite, site-ul este în principal populat de IMM-uri și start-up-uri care doresc să-și mărească echipa.

Dacă ești interesat de un loc de muncă în domeniul IT poți accesa www.jobber.ro.

Pe lângă aceste platforme, mai ai la îndemână un instrument eficient: motoarele de căutare job-uri care îți oferă posibilitatea de a accesa o selecție masivă de job-uri adunate din mediul online:

Careerjet.ro

Indeed.com

Succes!



Leave a Reply

19 − 1 =