Interviul de angajare

Ai aplicat la numeroase job-uri folosind instrumentele despre care am discutat în postările anterioare și iată că CV-ul tău a atras atenția și ai fost sunat de către un potențial angajator. Urmeaza a doua etapă a procesului de recrutare: interviul. Dacă ai fost chemat la interviu înseamnă că CV-ul tău a fost bine scris și a avut impactul pe care ți-l doreai. Dar asta nu înseamnă că munca ta s-a încheiat și simpla ta prezență va fi suficientă la întâlnirea cu angajatorul. Și această fază necesită documentare și pregătire, deoarece este o ocazie unică de a te prezenta cât mai detaliat și convingător posibil.

Pregătindu-te pentru interviu vei putea răspunde cu succes la toate întrebările din cadrul întâlnirii și, în plus, vei fi mai sigur pe tine, mai puțin stresat și mai puțin nesigur, mai ales dacă este vorba de primul interviu din viața ta.

De aceea, ne-am gândit să continuăm postările noastre cu o serie de articole în care să discutăm cât mai în detaliu despre cum să te pregătești pentru un interviu de angajare, dar și despre cum decurge un astfel de interviu, la ce să te aștepți și cum să îl abordezi astfel încât să ajungi la următoarea etapă: al doilea interviu sau chiar confirmarea angajării. Urmărește secțiunea „Noutăți și comunitate” de pe site-ul nostru: https://good-start.ro/noutati-si-comunitate/ și pagina de Facebook GoodStart.

Succes!



Leave a Reply

two × four =