Atelier de lucru în cadrul proiectului Activ în carieră- GoodStart

Comunicat de presă

București, 26 Ianuarie 2022

Atelier de lucru în cadrul proiectului Activ în carieră- GoodStart

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Compania Ward Ashby Studio a organizat al doilea atelier de lucru Activ în carieră – GoodStart. Scopul acestui atelier este de a aduce la aceeași masă atât pe reprezentanții instituțiilor de învățământ, cât și pe cei ai companiilor din mediul privat pentru a discuta despre strategii de aliniere a celor doua medii pe termen mediu si lung și despre integrarea cât mai eficientă a noilor generații în mediul de lucru.

La atelier au participat reprezentanți ai instituțiilor de învățământ care sunt parteneri de practică în cadrul proiectului (Liceul Tehnologic „Barbu A. Știrbey”, Buftea) și reprezentanți de companii din diverse domenii de activitate: economic, financiar, servicii profesionale, IT, resurse umane, medical.

Pe lista de discuții din cadrul acestui seminar au fost o serie de subiecte dintre care amintim câteva dintre cele mai relevante:

  • Analiza parțială regională a practicilor curente și a nevoilor de intervenție la nivelul sistemului de informare coordonată. Aceasta s-a realizat prin prelucrarea chestionarelor din cadrul sondajului care este în desfășurare. Analiza parțială a avut ca input un număr de 52 de chestionare completate de către companii care au aderat la rețea.
  • Discuție liberă despre importanța dezvoltării unei secțiuni dedicate pe website-ul de proiect care să faciliteze transmiterea informației către toți cei implicați. Astfel, a fost agreată o listă preliminară de categorii de informații care să fie publicate pe pagina dedicată.
  • Stabilirea următoarelor acțiuni ale rețelei înființate și setarea următorului atelier de lucru.

Atelierul de lucru face parte dintr-o serie de ateliere pe care le organizăm în cadrul Proiectului „ACTIV ÎN CARIERĂ – GOODSTART”, cod SMIS: 132664. Obiectivul proiectului: îmbunătățirea competențelor profesionale a 182 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar non-universitar.

Valoarea totală a proiectul „ACTIV IN CARIERA – GOODSTART de 2,336,963.04 RON din care 2,220,091.52 RON cofinanțare UE, prin programul POCU/633/6/14, având codul mysmiss: 132664. Proiectul se implementează  de către Ward Ashby Studio SRL, lider de proiect, și Ferma Olga SRL, partener în proiect. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul a început în septembrie 2020 și se va finaliza în luna august 2022.

Pentru informații și detalii suplimentare

Cristina Nedelcu- manager de proiect

Ward Ashby Studio SRL (brand GoodStory)

Email: cristina.nedelcu@goodstory.ro, Tel: 0727 811 981Leave a Reply

nine + eight =