Facultăți cu profil comunicare

Continuăm lista opțiunilor pentru studii universitare cu facultățile cu profil științele comunicării:

  • Universitatea din București

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București este prima facultate de jurnalism înființată după 1989, fiind recunoscută pe plan național și internațional drept un spațiu al formării profesionale la cele mai înalte standarde.

http://www.fjsc.unibuc.ro/

  • Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca

Facultatea de Litere și cea de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării

https://www.ubbcluj.ro/ro/facultati/litere

https://www.ubbcluj.ro/ro/facultati/stiinte_politice_administrative_si_ale_comunicarii

  • Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București

Facultăți: Administrație Publică, Comunicare și Relații Publice, Științe Politice și Management.

De asemenea, pot opta să urmezi un masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative organizează studii universitare de doctorat în următoarele domenii de doctorat: Științe Politice, Științe Administrative, Sociologie și Științele Comunicării.

https://www.comunicare.ro/

  • Universitatea de Vest din Timișoara

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științele Comunicării oferă studii universitare de licență, pe domeniile Filosofie, Științe politice, Relații internaționale și studii europene, Științe ale comunicării, Biblioteconomie și Știința informării.

De asemenea, studenții au aici acces la studii universitare de masterat, pe domeniile Filosofie și științe socio-umane, Jurnalism European si comunicare in regiuni multietnice, Mass-media si relatii publice, Tehnici de redactare și de comunicare, Jurnalism sportiv, Comunicare și mediere în conflicte sociale, Hermenautica filozofică a fenomenului religios, Sistemul info-documentar în context european, Politici publice și advocacy, Studii europene comparate.

https://pfc.uvt.ro/

  • Universitatea din Craiova

Facultatea de Litere a Universității din Craiova oferă un parcurs de studii complet, în varianta Licență-Master-Școală doctorală.

Facultatea are 28 de parteneri în Europa în cadrul Programului Socrates-Erasmus, co-finanțat din fonduri PHARE, oferind zeci de burse de studiu, pe un semestru sau un an academic întreg, în Franța, Italia, Spania, Belgia, Germania, Austria, Grecia, Suedia.

https://litere.ucv.ro/litere/

  • Universitatea „Ovidius” din Constanța

În cadrul Facultății de Litere din universitate, studenții pot urma studii de licență în domeniile Limba şi literatură, Limbi moderne aplicate, Științe ale comunicării și Studii culturale.

https://litere.univ-ovidius.ro/

  • Universitatea „Transilvania” din Brașov

În cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare a Universității Transilvania din Brașov sunt puse la dispoziția studenților programe de studii la nivel de licență in domenii precum: Sociologie, Asistență social și Comunicare și Relații publice.

La nivel de masterat, studenții se pot specializa în Gestiunea și dezvoltarea resursei umane, Gestiunea campaniilor de imagine și Asistența și dezvoltare comunitară.

https://socio.unitbv.ro/ro/admitere/admitere-licenta.html?gclid=Cj0KCQjw1tGUBhDXARIsAIJx01lE7xtHamL70f7vARX5CQI6BrgOCGmwRPGcIW9IeBEbpIeFM7Bu_AoaAg7EEALw_wcB

  • Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Științele comunicării pot fi studiate în cadrul Facultății de Litere.

Unitatea pune la dispoziție studii universitare de licență în domeniile Limba și Literatură, Limbi moderne aplicate, Științe ale Comunicării și Științe ale Educației.

https://www.ugal.ro/facultati/facultatea-de-litere

Succes!