Antreprenorul

Unul dintre instrumentele aplicate în ședințele de consiliere în carieră adresate elevilor ce sunt beneficiari ai proiectului “Activ în carieră – GoodStart” este Chestionarul de Interese vocaționale Holland. Testul de interese vocaționale Holland este unul dintre cele mai utilizate teste, care oferă un profil vocațional realist al oricărei persoane. Acesta se aplică adolescenților aflați în pragul deciziilor pentru traseul educațional viitor și pentru alegerea unei profesii, de aceea ne-am gândit să deschidem o serie de articole dedicate celor care se regăsesc în profilul vocațional antreprenorial și decid că antreprenoriatul este drumul pe care vor să meargă după absolvirea liceului.

Vom începe prin a reveni asupra articolului în care am detaliat trăsăturile caracteristice persoanelor care se regăsesc în acest profil:

https://good-start.ro/2021/07/28/chestionarul-holland-tipul-vocational-antreprenorial/

Dacă rezonezi cu acest profil și te-ai gândit să îți deschizi propria afacere, te invităm să urmărești postările noastre în care vom discuta despre cum se înființează o firmă, ce pași ai de urmat și cum să faci să optimizezi acest process și să primești susținere profesionistă.

Succes!